A kosár üres.

TERMÉKEK

MENÜ

A kosár üres.

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Bonus MicroMOP mikroszálas felmosó mop - hagyományos, 150 g

A Bonus MicroMOP gyorsfelmosójával pikk-pakk munka a felmosás, ráadásul olyan minőségben, mint egy profi laposfelmosóval!

A 60 fokon mosható, kitűnő minőségű mikroszálas, hagyományos / szalagos kialakítású felmosófej minden típusú padlófelület csík- és szöszmentes tisztítására alkalmas. Megfelelő használat esetén pedig akár 1 évnyi használatot is kibír.

1 006 Ft

Leírás

Az I. osztályú mikroszálak kapillárisai képesek magukba zárni és bent tartani a szennyeződéseket, így bármilyen vegyszer nélkül önmagában is elegendőek a ragyogó tisztasághoz. Használat után pedig bedobható a mosógépbe, hiszen 60 fokon mosható!

A MicroMOP anyaga egy az egyben megegyeznek a jól ismert univerzális mikroszálas kendővel. Puha bolyhocskáival az apró porszemeket, valamint az emberi és állati szőrszálakat egyaránt magukban tartják, majd vízbe mártás után amint fellazulnak a bolyhok, könnyen elengedik azokat és jöhet is a második kör.

A Bonus büszke rá, hogy a MicoMOP is Hazai Előállítású Termék, ezért biztosak lehetünk benne, hogy kiváló magyar hozzáadott minőséget kapunk a pénzünkért.