Göller Bt.

7754 Bóly, Fáy András utca 22.

+36 20 223 8470

Göller Gábor - cégvezető

Hét - Pén: 8:00 - 17:30

A webshop mindig nyitva

Menu
No products in the cart.

Fizetési módok

Borgun logo

A megrendelt termékek ellenértékét a megrendelés során akár azonnal, bankkártyával is ki lehet fizetni. A biztonságos bankkártyás fizetést a Borgun biztosítja. Elfogadott kártyák a Maestro, MasterCard, VISA, és a VISA Electron kártya. A megadott adatok mindvégig biztonságban lesznek, mivel maga a fizetés a Borgun titkosított oldalán történik. A kártyaadatokat kizárólag a Borgun kezeli SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. A vásárlás végeztével e-mailben is kap visszaigazolást a fizetés eredményéről.

A bankkártyás fizetés lépései:

  • a goller.hu webáruházban kiválasztja a kívánt terméket és a kosárba helyezi
  • a Pénztárnál kiválasztja a megfelelő szállítási módot, illetve a bankkártyás fizetési módot, majd az Általános szerződési feltételek elfogadása után rákattint a “Megrendelés” gombra
  • ezt követően átirányításra kerül a Borgun biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol megadja a kártyaadatait
  • a kártyaadatok megadását követően a Borgun oldalán a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót. A bank ellenőrzi az adatokat, majd visszairányít a webáruház, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kap
  • A sikeres tranzakciót követően a Borgun elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru ellenértékével.

Ön a megrendelését a csomag átvételénél a futárnak fizeti készpénzben.

Önnek a megrendelést követően e-mailben küldünk egy díjbekérőt. Amikor a megrendelés összege a számlánkra megérkezik. Küldjük Önnek, vagy kiszállítjuk a csomagot.

Már meglévő partnereink fizethetnek átutalással is. Amennyiben Önöknél csak utólagos átutalásra van lehetőség, úgy ebben az esetben erre is van lehetőség, de ez további megegyezés tárgyát képezi. Kérem ebben az esetben vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén – ennek intézése leggyorsabb a +36 20 223 8470 telefonszámon (H-P: 8-16h).