A kosár üres.

TERMÉKEK

MENÜ

A kosár üres.

TERMÉKKATEGÓRIÁK

INNOFLUID-MF-M fertőtlenítős kézi mosogatószer 5l

Az INNOFLUID-MF-M kézi mosogatószer folyékony halmazállapotú, kvaterner ammónium vegyület hatóanyagot tartalmazó mosogatószer, tisztító-fertőtlenítő és megnövelt zsírtalanító hatással. Erősen habzó, magas tenzid tartalmú változat, amely a bőrt nem irritálja. közintézmények (közétkeztetés), óvodák, iskolák kedvelt kézi mosogatószere.

10 841 Ft

Leírás

Felhasználható minden olyan helyen, ahol jelentős mennyiségű zsírt vagy olajat, illetve hasonló jellegű szennyeződést kell a felületről eltávolítani és fertőtlenítésre is szükség van.

Ilyen terület a közétkeztetés, élelmiszeripar (hús, tej, konzerv, hűtő, stb.), vendéglátóipar és egyéb hasonló jellegű alkalmazási helyek.

Elsősorban kézi fertőtlenítő mosogatáshoz ajánlott. Ahol kéttálas mosogató van beépítve (1.fázis: zsíroldás, és fertőtlenítés, 2. fázis: öblítés), a termék használatával a zsírtalanítás és a fertőtlenítés egy fázisban megvalósítható.

A tisztított üveg és porcelán felületeket fényessé, csillogóvá teszi.

Az Országos Húsipari Kutató Intézet vizsgálatai szerint a INNOFLUID-MF-M rendkívül hatásos szalmonella, Staphylococcus aureus, koliform, enterokokkusz, szulfitredukáló klosztridiumok ellen.

Az alkalmazás módja:

A szer hígított formáját kell alkalmazni. A megfelelő hígítás elkészítéséhez a kimért vízhez kell a kívánt mennyiségű koncentrátumot önteni, és keveréssel homogenizálni.

Fordított hígítási sorrend esetén a szer gélesedik és nehezen homogenizálható!

A hígított oldatot a mosogatási technológiának megfelelően kell használni. Javasolt alkalmazási koncentráció: 0,5 % gyengén szennyezett 1.0 % közepesen szennyezett 1.5 % erősen szennyezett (5-15 ml koncentrátum 1 liter vízhez) Javasolt oldathőmérséklet és hatásidő: 35 – 500C, 5-10 perc.

A szer hígításánál kerülni kell annak szembe kerülését. A hígított oldat felhasználása során irritatív hatás nem lép fel. Érzékeny bőrűek zsíros kézkrémmel pótolják a bőr zsírtartalmát. A szembe került vegyszert bő vízzel kell kimosni, és be kell tartani a vegyi anyagokkal történő munkavégzésre vonatkozó általános munkavédelmi előírásokat.