A kosár üres.

TERMÉKEK

MENÜ

A kosár üres.

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Toalettolaj 1l Aktiv-Duft, Kiehl

A Kiehl Aktiv Duft egy nagyon jó illatú toalettolaj, mely nem csak illatosításra, hanem szagmegkötésre is jó. Mosdók, toalettek illatosítására ajánljuk.

2 375 Ft

Leírás

Kiszerelés: 1L

A Kiehl Aktiv Duft szaniter helyiségekben, illetve toalettekben használható illatosításra, illetve szagmegkötésre, szag semlegesítésre.

Felhasználás szempontjából a leggyakrabban a következő módokon szokták használni:

Néhány cseppet cseppentenek a Wc csésze mögé, vagy a piszoár alá. A wc kefe tartóba öntenek a wc olajból egy keveset, így minden használat alkalmával a kefe segítségével szétterítik az illatot a wc falán is. Amennyiben a kefetartó nem zárt, úgy szagmegkötésre is kiváló. Szagmegkötés szempontjából úgy is használható, ha egy kis tégelybe öntünk az Aktiv Duft illatosító folyadékból, és hagyjuk párologni, illatosítani.

Hatékonynak minősült az a felhasználás is, ha egy szivacs, vagy törlőkendő segítségével felkenjük az olajat a helyiség csempéjére egy nem látható helyen. (Így is folyamatosan jó illatot biztosít a helyiségben.)

Helytől függően adagolható. Nagyobb igénybevételű helyeken érdemes gyakrabban használni a folyamatos jó illat végett. Minden szaniter, illetve mosdó helyiségbe ajánljuk illatosításra, uszodákba, fürdőkbe, strandokon lévő nyilvános wck-be is.