Göller Bt.

7754 Bóly, Fáy András utca 22.

E-mail

info@goller.hu

+36 20 223 8470

Göller Gábor - cégvezető

H-P: 8:00 - 17:30

A webshop mindig nyitva

Frosch-Logo

A termékek receptúrájának összeállításakor elsődleges szempont, hogy elsősorban olyan alapanyagokat használjanak fel, amelyek a tisztítás területén már bevált, és bizonyított hatással rendelkező növényi eredetű összetevők: különféle zöldség-, és gyümölcskivonatok, mint az ecet, vagy a szóda. Ezek az anyagok könnyen lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. A Frosch termékek egyáltalán tartalmaznak olyan agresszív és veszélyes anyagokat, mint a foszfát vagy a formaldehid. A foszfátmentes mosószerek piacán is a Frosch volt az első márka, amely megjelent termékeivel.

Konyhahigiénia

Súrolókrémek

Valamennyi Frosch tisztítószer csomagolása környezetbarát, újrahasznosított és újra felhasználható anyagokból készül, de a gyártás egész folyamata a fenntartható fejlődés figyelembe vételével zajlik. Ennek köszönhetően a németországi Mainz-ban található gyár már 2003 óta minden évben megkapja az ún. EMAS III minősítést, hozzájárulva ezzel a környezettudatos vállalati működés megvalósításához.

Fürdőhigiénia

Miért is öko-minőségű valamennyi Frosch termék?

  • A termékek gyártása során természetes alapanyagokat tartalmazó, ún.zöld receptúrákat alkalmazunk. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően erősödik a természetes tisztító és ápoló hatás.
  • A felhasznált alapanyagok között a zöldségekből nyert tenzidek, amelyek természetes anyagok lévén, használat után gyorsan lebomlanak.
  • Valamennyi termék bőrgyógyászok által tesztelt, és garantáltan nem tartalmaznak agresszív tartósítószereket. A természetes, és gyengéd illatanyagokat gondosan válogatjuk.
  • A termékek összetevői között egyáltalán nincsenek olyan veszélyes anyagok, mint a formaldehidek, borátok, foszfátok, szerves halogén vagy PVC.
  • A gyártás során úgy csökkentjük a környezetre gyakorolt káros hatást, hogy a termékek csomagolását újra felhasznált, valamint újra felhasználható anyagokból készítjük.
  • Tiszteletben tartjuk az élővilágot – nem használunk semmilyen állati eredetű összetevőt.
  • A fenntartható és energiatakarékos termelési módnak köszönhetően a termékeket olyan üzemben állítjuk elő, amely elismert nemzetközi minősítési rendszerek alapján dolgozik (EMAS, ISO 14.001,  A.I.S.E.).
  • Üzemünkben saját víztisztító rendszert is működtetünk, melynek segítségével a termelési ciklus végén egyáltalán nem keletkezik szennyvíz.
  • Európában az elsők között kezdtünk el környezetbarát tisztítószerek fejlesztésébe és előállításába, így mára már több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk e téren.”

Összes frosch termék:

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Frosch
Product Name
Tisztítószerek természetes és növényi eredetű alapanyagokból