A kosár üres.

TERMÉKEK

MENÜ

A kosár üres.

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kiehl Profloor-Konzentrat - 10 liter

Ápoló hatású tisztítószer padlóburkolatok egy lépcsős felmosáshoz. Speciális tenzid összetevői kíméletesen oldják a szennyeződést, a szennyeződött tisztítószer oldatot pedig a felmosómop huzatok textilszálai könnyen megkötik.

28 778 Ft

Leírás

Törlő és felület tisztítószer az egylépcsős tisztításhoz. Speciális tenzid kombinációja révén kíméletesen oldja a szennyeződést a padlófelületről, amit  az oldat a mopok szálaihoz tapaszt. A termékben található tenzidek 90%-a biológiailag lebomló.

Ideális vízálló, nagy sűrűségű felületek, mint például poliolefin, vinyl, gyárilag bevonattal ellátott anyagok, bevonatolt rugalmas padlóburkolatok, gyárilag fényezett burkolatok, PVC, linóleum, kaucsuk tisztítására. Szintén használható csiszolt és polírozott természetes és műkőre, illetve impregnált nedvszívó kőburkolatokra. Különösen alkalmas vízálló felületek pl.: parketta, parafaparketta (ha van rajta bevonat), laminált és fából készült burkolatok tisztítására.

A Profloor egy nagymolekulás tenzidréteget és ápolt külsejű padlóburkolatot hagy maga után. A felületet magas fordulatú gépekkel polirozható, ez nem befolyásolja a felület tenzidrétegének állagát, minőségét. Minden újabb törlésnél megújul a felület tenzidfilmje.

Termék adatlapok