No products in the cart.

TERMÉKEK

MENÜ

No products in the cart.

TERMÉKKATEGÓRIÁK

D-Sol fertőtlenítő- és tisztítószer koncentrátum

D-Sol fertőtlenítő- és tisztító koncentrátum használata javasolt szoláriumok, szépségszalonok, fodrászatok, fitnesztermek, öltözők, termek eszközeinek, felületeinek rendszeres tisztítására, fertőtlenítésére. Továbbá minden olyan egységben, ahol a személyek gyakori cserélődése, váltása miatt megbízható fertőtlenítésre van szükség.

1 778 Ft

Leírás

Bőrbarát, semleges kémhatású, illatosított, folyékony fertőtlenítő-és tisztítószer. Megfelelő hígítással  kiválóan alkalmas szoláriumok, szépségszalonok, fodrászatok, kondicionáló- és fitnesz-termek, öltözők, irodák, raktárhelyiségek, folyosók berendezéseinek, felületeinek tisztítására és fertőtlenítésére.

Használati javaslat

A terméket az előírásoknak megfelelően hígítsuk, majd mossuk le vele a tisztítandó felületeket. Leöblíteni nem szükséges, mert ha hagyjuk a felületre száradni megőrzi kellemes illatát. Használata elsősorban olyan területekre javasolt, amelyeken a dolgozók, vagy vendégek bőre, testrészei közvetlenül érintkeznek a berendezésekkel, eszközökkel, felületekkel és ahol a személyek gyakori cserélődése, váltása miatt megbízható fertőtlenítésre van szükség. A termék nem okoz bőrirritációt. Figyelem: Más tisztítószerrel, fertőtlenítőszerrel nem szabad keverni!
Alkalmazási javaslat
Eszközök, felületek rendszeres fertőtlenítéséhez 10-20 ml szükséges 1 liter vízhez. Hatásideje 2-5 perc.
Berendezési tárgyak, padozatok, burkolatok általános tisztítására és fertőtlenítésére az adagolási javaslat 20 ml 1 liter vízhez. Hatásideje 2-5 perc.
Szoláriumok, szépségszalonok, fodrászatok, fitnesztermek, öltözők tisztító fertőtlenítéséhez 10-20 ml keverése ajánlott 1 liter vízhez. Hatásideje szintén 2-5 perc.
Kiszerelés: 1 liter