A kosár üres.

TERMÉKEK

MENÜ

A kosár üres.

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Törlőkendő mikroszálas, Taski - többszínű

40×40 cm méretű, univerzális mikroszálas törlőkendő, mely csíkmentes tisztítást tesz lehetővé. Használható szárazon vagy nedvesen, ezért alkalmas szórófejjel, kendővel történő és előre nedvesített eljárásokhoz is.

545 Ft

Kiürítés

Leírás

40×40 cm, speciális szövésű univerzális mikroszálas törlőkendő, mely csíkmentes tisztítást tesz lehetővé.  300 alkalommal mosható (90 fokon) törlőkendő több színben érhető el (kék, zöld, sárga, piros).

Ideális porszemek és erősebb szennyeződések felszedésére. Használható száraz és nedves felületen.

– Jó minőségű mikroszálas anyag
– Tökéletesen felszedi a koszt a felületről
– Színkódolt (négy színben elérhető)
– Kiváló tisztítási eredmények
– Gyors és egyszerű tisztítás
– Kényelmes használat
– Teljesíti a higiéniai és biztonsági előírásokat

Mikroszálas törlőkendő használata esetén rengeteg időt, fáradságot takarít meg a gyorsabb, szebb tisztítással, szárítással. Az extra hosszú élettartam pedig pénzben kifejezhető előnyökhöz juttatja. (Akár 300 alkalommal mosható (max. 90 fokon)!)Nagyobb méretű kendővel még kényelmesebb lesz a munka a háztartásban, irodában vagy a garázsban hihetetlen hatékonysággal tisztít.

Nem csak tisztít, de políroz, port töröl és szárít is. Nem karcol, nem hagy nyomot, felszívja és magába zárja a zsírt, port és koszt, tisztítóerejével biztosítja Önnek mindazt, amire más törlőkendő (nem mikroszálas) nem képes, vagy csak részben! A puha, bársonyos tapintás és a szuper hatékony tulajdonságok a hosszú használat során alig kopnak, közben nem szakad, nem bolyhosodik, nem szöszöl. A mikroszál kivételes tulajdonságait 2-300 mosás után is megőrzi. A lágy mozdulatok és a pehely súly teszi kényelmesebbé a takarítást. (kb.40 %-kal könnyebb mint egy pamuttörlő)

Csökkentse a papírtörlő használatát és, így a környezet védelméhez is hozzájárul. A kivételes nedvszívó képesség (saját súlyához képest, 7szeres mennyiségű folyadékot szív magába) nagyon gyors száradási idővel párosul. Nedvesen és szárazon is használható, tisztítószerre azonban csak az erősen szennyezett felületekhez lesz szüksége. Eltávolítja még a mikroszkopikus baktériumokat is.

Hogyan használja?

Használja kissé nedvesen, vagy  szárazon . Vegyi tisztítószer nélkül is hatékonyan képes tisztítani (“normális körülmények” esetén).

Tisztítás – kissé nedvesítse be a mikroszálas kendőt, jól csavarja ki és törölje át a tisztítandó felületet.  TIPP Ne nyomja túl erősen a törlőt a felülethez, mert a mikroszálak megtörnek és veszítenek hatékonyságukból. Ne használjon (vagy csak minimális mennyiségű) tisztítószert, összetapaszthatja a mikroszálakat így csökkentve hatékonyságukat.