A kosár üres.

TERMÉKEK

MENÜ

A kosár üres.

TERMÉKKATEGÓRIÁK

TASKI Aero 8 energiatakarékos kisméretű ipari porszívó

A TASKI AERO 8 energiatakarékos porszívó. 585W

84 546 Ft

Leírás

Hálózati üzemű porszívó hatékony szívóerővel és alacsony zajkibocsátással.
A TASKI AERO porszívók rendszeres, gyakori professzionális használatra lettek fejlesztve. Kialakításuk széles körű felhasználói véleményeken és folyamatok értékelésén alapul, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb takarítási eredményeket és működési hatékonyságot érjék el. A TASKI AERO kényelmi szempontból is egyedülálló,
lábpedálos kapcsolóval és kiváló minőségű kiegészítőkkel rendelkezik.
TASKI AERO 8 és 15
A TASKI AERO 8/15 nagy teljesítményű porszívó a legkorszerűbb technológiának köszönhetően extra erős szívóerővel rendelkezik. A szabadalmaztatott ’suttogó-technológia’ igen halkká teszi a működést. A praktikus kialakítás lehetővé teszi, hogy a kiegészítők cseréje másodpercek alatt, szerszámok nélkül elvégezhető legyen.
A TASKI AERO 8/15 porszívók:
• Praktikus és strapabíró TASKI kialakítással rendelkeznek
• Fenntartható és nagy hatékonyságú megoldást jelentenek
• Ultra csendes ’suttogó technológiával’ vannak ellátva
• A hatékonyság szempontjából legoptimálisabban lettek kialakítva
Praktikus és strapabíró TASKI kialakítás
A kompakt, funkcionális kialakításnak köszönhetően szűk helyen, akár szekrényben is könnyen tárolható. Ergonomikus kialakítású füle lehetővé teszi, hogy könnyen mozgatható legyen és egyúttal biztosítja a kábel egyszerű feltekerésének helyét is.
Fenntartható és nagy hatékonyságú megoldás
Az új TASKI AERO porszívók a legkorszerűbb 585W teljesítményű szívómotorral rendelkeznek, melyek olyan hatékonysággal képesek takarítani, mint egy hagyományos 900W-os porszívó. Ez az egyedi kialakítású légáramlási rendszernek köszönhető, melynek hatására jelentős mennyiségű energiát takaríthatunk meg, ráadásul csökkenthetjük a CO2-kibocsátást anélkül, hogy a porszívózás eredménye bármilyen szempontból romlana.
Ultra csendes TASKI ’suttogó technológia’
A szabadalmaztatott, innovatív TASKI suttogó technológiának köszönhetően a TASKI AERO igen csendesen működik. Ennek eredményeképpen bármely környezetben, akármelyik napszakban porszívózhatunk vele mások zavarása nélkül. A hatékonyság szempontjából legoptimálisabb
TASKI AERO alaptartozékok 
TASKI teleszkópos szívócső 32mm
TASKI gégecső
TASKI felszívófej
TASKI hálózati kábel
TASKI saroktisztító/porolókefe, 32mm
TASKI papír porzsák 1 db

Kapcsolódó kép

taskiaero8es15_termekismerteto